Practica/internship dezvoltare rurala/economice

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare

POSIBILITATE DE INTERNSHIP PLĂTIT ÎN CADRUL PRINCIPALULUI FURNIZOR DE ROȘII ECOLOGICE AL LANȚULUI DE MAGAZINE CARREFOUR

Programul de internship este destinat studenților USAMV Cluj-Napoca care doresc să cunoască atât partea tehnologică cât și partea economică a producției de legume bio. Programul este dezvoltat împreună cu partenerul nostru SC Bio Culture SRL.
Activități tehnologice:
– producere răsaduri luna decembrie, ianuarie (minim 2 zile x 6 ore/zi);
– plantat răsaduri luna februarie (minim 2 zile x 6 ore/zi);
– palisat și copilit luna aprilie (minim 4 zile x 6 ore/zi);
– recoltat/ambalat/etichetat si controlul calitativ al mărfii în lunile mai; iunie; iulie, inclusiv fert-irigare și utilizare soft specific PRIVA (minim 4 zile x 8 ore/zi);
Activități economice:
– Modul facturare și avize în lunile mai, iunie și iulie (minim 2 zile x 6 ore/zi);
– Modul control calitate și certificare produs bio în luna aprilie (minim 2 zile x 6 ore/zi);
Facilități:
– asigurarea transportului gratuit;
-bursă net 7 lei/oră și asigurarea masei de prânz;

Studenții interesați sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro salvate sub forma Nume_Prenume_Bio-Culture.
Succes!

Termen limită: 10/01/2020.

Postat 18/12/2019


Poziție de internship în dezvoltare rurală cu posibilitate de angajare ulterioară

Fundația Civitas (https://civitas.ro/) selectează studenți la nivel licență/master/doctorat pentru a ocupa poziția de junior asistant în cadrul unor proiecte de dezvoltare rurală (ex Nod Verde).
Se oferă:
– bursă de 800 de lei/lună;
– un mediu de lucru dinamic și plăcut în cadrul unei echipe tinere;
– posibilitatea de a învăța de la unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu;
– scrisoare de recomandare și/sau posibilitatea de angajare la finalizarea stagiului;
Se solicită:
– seriozitate, implicare, dinamism;
– programul de internship presupune un timp de muncă de 4 ore/zi timp de 4 zile/săptămână pe o perioadă de 3 luni;
Studenții interesați sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro salvate sub forma Nume_Prenume_Civitas.
Succes!

Termen limită: 10/01/2020.

Postat 12/12/2019

 


Agro Consulting Club

Aplică acum pentru o experiență profesională de excepție în cadrul AgroConsulting Club (https://agroconsultingclub.ro/)

Obiectivul principal al Clubului de Consultanță în Agricultură ACC este de a contribui la dezvoltarea profesională a studenţilor din cadrul Universităţii de Științe Agricole și Medicină Vetrinară Cluj-Napoca (USAMV Cluj-Napoca)

Avantaje pentru studenți:

-dezvoltarea experienței profesionale în domeniul digitalizării și a agriculturii de precizie;
-vizite de studiu și workshopuri gratuite la cei mai importanți angajatori din domeniu din Transilvania;
– internshipuri plătite și shadowing împreună cu manageri de top din domeniul agribusiness;

Vrei să beneficiezi de o experiență profesională deosebită și să înveți din experiențele profesionale ale unora dintre cei mai de succes manageri din domeniul agribusiness? Vrei să faci parte dintr-o echipă pluridisciplinară care va căuta să optimizeze eficiența unui business agricol pe baza unor softuri performante??

Așadar, dacă crezi că schimbarea începe cu TINE și ești student în special în domeniul agronomic sau horticol trimite un CV și o scrisoare de intenție până la data de 25/10/2019 la adresa de email office@agroconsultingclub.ro

Studenții selectați în urma interviului vor face parte din AgroConsulting Club https://agroconsultingclub.ro/!!

Postat 24/10/2019

PARTICIPĂ LA ZIUA PORȚILOR DESCHISE 2019 ALLIANZ-ȚIRIAC

DATA: 01.08.2019, ora 17.00. Locatie: THE OFFICE CLUJ ,B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 77, Cladirea C-D, Parter.
Studenții masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 3,4) sunt invitați să trimită un email de confirmare a participării la adresa econ@usamvcluj.ro.

Postat 23/07/2019


Program de Internship: “Allianz-Țiriac Asigurări – Home for  those who dare

Programul de internship este dedicat masteranzilor (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 3,4) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în unul din departamentele Allianz Țiriac, Agenția Cluj-Napoca. Pentru studenții din anul terminal este necesară continuarea studiilor prin programele de masterat.

De ce să participi în programul de internship Allianz-Ţiriac Asigurări:
să-ţi exersezi abilităţile practice în departamentul unde vrei sa îţi începi cariera;
– să înveţi direct de la profesionişti cum să interacţionezi cu clienţii;
– să primeşti feedback de la echipa cu care lucrezi şi sfaturi folositoare pentru dezvoltarea profesională;
– să participi la cursuri şi workshopuri pentru dezvoltarea ta profesională;

Vino să-ţi testezi abilităţile de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi apoi decizi dacă o carieră în vânzări este potrivită pentru tine.

Program part-time studenţi:  4 ore/zi
Durată program: minin 2 luni şi maxim 6 luni.
Pentru perioade mai mici de 3 luni se acordă adeverință de practică.
Studenții dornici să se înscrie pentru programul de internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție (se va preciza perioada in care sunteti disponibili), un CV format Europass și o scrisoarea de recomandare la adresa: econ@usamvcluj.ro salvate sub forma Nume_Prenume_Allianz.
Succes!

Termen limită: 18/06/2019.

Postat 06/06/2019


zur Startseite

Kleffmann Group – Furnizor Global de Cercetări Agricole oferă posibilitatea de efectuare a stagiilor de practică/angajare pe poziția de Operator Call Center în vederea cercetării pieței agricole din România în cadrul proiectelor de tip Panel și Ad-Hoc. Cercetările se realizează prin intermediul aplicării unor chestionare în rândul fermierilor și a distribuitorilor de produse pentru protecția plantelor.
Cu 25 de ani de experiență în domeniu, Kleffmann Group este liderul global în furnizarea de servicii de cercetare privind piața agricolă. Fiind o companie de cercetare care oferă servicii complete, sunt furnizate informații cheie despre toate sectoarele agricole, incluzând protecția plantelor, îngrășăminte, semințe, sănătatea animalelor sau utilaje agricole. Din cele peste 200.000 interviuri pe an cu fermieri și experți agricoli din întreaga lume, sunt extrase informaţii de piață pe baza cărora se oferă servicii rapide și flexibile factorilor de decizie, atât la nivel local, cât şi la nivel global.

Studenții  interesați vor trimite un CV Europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro arhivate în WinRar cu denumirea NUME_Prenume_Kleffmann.  Succes!!

Termen limită: 24/05/2019.

Postat 15/05/2019


Wens Travel

Agenția de turism WENS TRAVEL angajează contabil junior pentru punctul de lucru din Cluj-Napoca.

Atribuții: operare facturi emise/facturi furnizori; operare extrase de cont/registru de casă; corespondența cu clienții și furnizorii; încadrarea documentelor financiar-contabile.
Cerințe: studii superioare în domeniul turistic/economic; cunoștințe avansate de operare PC; spirit de echipă/ușurință în comunicare; atenție la detalii, seriozitate și organizare; cunoașterea programului WinMentor constituie un avantaj.
Beneficii: instruire în domeniu urmată de șanse reale de afirmare; salar fix.

Absolvenții/studenții din an terminal interesați vor trimite un CV Europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro arhivate în WinRar cu denumirea NUME_Prenume_Wens_Travel.  Succes!!

Termen limită: 04/03/2019.

Postat 25/02/2019


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bistrița-Năsăud

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul APIA.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul campaniei cererilor unice de plată 2018 (20 de ore); 2. vizite în teren conform procedurilor APIA (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV Europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro arhivate în WinRar cu denumirea NUME_Prenume_Apia_BN.  Succes!!

Termen limită: 20/06/2018.

Postat 12/06/2018


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Cluj

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul APIA.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul campaniei cererilor unice de plată 2018 (20 de ore); 2. vizite în teren conform procedurilor APIA (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV Europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro.  Succes!!

Termen limită: 04/06/2018.

Postat 14/05/2018


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Oficiile Județene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Mureș, Alba și alte județene din regiunile de dezvoltare Nord Vest și Centru)

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul OJFIR.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (20 de ore); 2. analizeze dosare de achiziții și dosare de plăți conform procedurilor AFIR (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro. Vă rugăm să precizați județul pentru care doriți să aplicați. Succes!!

Termen limită: 25/05/2018.

Postat 14/05/2018


INTERNSHIP PLĂTIT ÎN CADRUL BRD GROUPE SOCIETE GENERALE ANALIST PRODUSE PF
BRD Groupe Societe Generale oferă studenților masteranzi (Agribusiness și Economie Agroalimentară) și ai specializărilor Inginerie Economică în Agricultură și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism (anii 3 și 4) posibilitatea participării în cadrul unui internship plătit.
Poziția: Analist Administrare Produse Persoane Fizice;
Locația: Sucursala Cluj Napoca; Municipiul Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 81-83.
Durata contract: 30.06.2018
Program de lucru: 8 ore pe zi cu 15 minute pauză de masă inclusă.
Detalii activitate : Efectueaza sarcinile de back-office privind prelucrarea diverselor operatiuni / produse aferente clienților persoane fizice.
Cerințe:
cunoștinte operare PC și MS Office;
– cunoștinte economice și bancare generale;
– inițiativă și spirit de echipă;
– atenție la detalii.
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_BRD_analist_PF și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 24/01/2018.
Succes!!
Postat 19/01/2018.

Internship la Banca Transilvania, BT Journey

Aplică la BT Journey unde poți afla aspecte teoritice și practice despre banking în cadrul cursurilor sustinute de persoane din echipa Bancii Transilvania.

Detalii inscriere:
– Este nevoie de trimiterea unui CV pe adresa internship@btrl.ro, pana marti, 14 noiembrie;
– Persoana de contact: Andra Cocioc, ghidul BT Journey, andra.cocioc@btrl.ro; 0741 074 704.

Detalii:https://www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/stiri/bt-journey-un-nou-program-de-internship-la-banca-transilvania-deadline-aplicatii-14-noiembrie/

Postat 09/11/2017


INTERNSHIP PLĂTIT ÎN CADRUL BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
BRD Groupe Societe Generale oferă studenților masteranzi (Agribusiness și Economie Agroalimentară) posibilitatea participării în cadrul unui internship plătit.
Poziția: intern arhivare dosare credit;
Locația: Sucursala Cluj Napoca; Municipiul Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 81-83.
Număr de ore: 6 ore pe zi, în zilele lucrătoare; perioada noiembrie – decembrie 2017;
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_BRD_arhivare_credite și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 02/11/2017.
Succes!!
Postat 26/10/2017.