Practica/internship dezvoltare rurala/economice

 

Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bistrița-Năsăud

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul APIA.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul campaniei cererilor unice de plată 2018 (20 de ore); 2. vizite în teren conform procedurilor APIA (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV Europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro arhivate în WinRar cu denumirea NUME_Prenume_Apia_BN.  Succes!!

Termen limită: 20/06/2018.

Postat 12/06/2018


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Cluj

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul APIA.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul campaniei cererilor unice de plată 2018 (20 de ore); 2. vizite în teren conform procedurilor APIA (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV Europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro.  Succes!!

Termen limită: 04/06/2018.

Postat 14/05/2018

 


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Oficiile Județene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Mureș, Alba și alte județene din regiunile de dezvoltare Nord Vest și Centru)

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul OJFIR.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (20 de ore); 2. analizeze dosare de achiziții și dosare de plăți conform procedurilor AFIR (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro. Vă rugăm să precizați județul pentru care doriți să aplicați. Succes!!

Termen limită: 25/05/2018.

Postat 14/05/2018

 


EmersonInternship means 8 hours per day for a 6 months period fully remunerated. Ideally for master students. Interested? Send a CV and a motivation letter to econ@usamvcluj.ro no later than 20th of April 2018.

Postat 15/04/2018


Program de Internship: “Allianz-Țiriac Asigurări – Home for  those who dare

Programul de internship este dedicat masteranzilor (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 3,4) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în unul din departamentele Allianz Țiriac, Agenția Cluj-Napoca. Pentru studenții din anul terminal este necesară continuarea studiilor prin programele de masterat.

De ce să participi în programul de internship Allianz-Ţiriac Asigurări:
să-ţi exersezi abilităţile practice în departamentul unde vrei sa îţi începi cariera;
– să înveţi direct de la profesionişti cum să interacţionezi cu clienţii;
– să primeşti feedback de la echipa cu care lucrezi şi sfaturi folositoare pentru dezvoltarea profesională;
– să participi la cursuri şi workshopuri pentru dezvoltarea ta profesională;

Vino să-ţi testezi abilităţile de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi apoi decizi dacă o carieră în vânzări este potrivită pentru tine.

Program part-time studenţi:  4 ore/zi
Durată program: minin 2 luni şi maxim 6 luni.
Bursa pentru studenții practicanti: 1500 Ron / student / stagiu de practica de 3 lunifinalizat – plătiți la începutul lunii următoare finalizării stagiului de 3 luni; Pentru perioade mai mici de 3 luni se acordă adeverință de practică.
Studenții dornici să se înscrie pentru programul de internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție (se va preciza perioada in care sunteti disponibili), un CV format Europass și o scrisoarea de recomandare la adresa: econ@usamvcluj.ro salvate sub forma Nume_Prenume_Allianz.
Succes!

Termen limită: 24/04/2018.

Postat 11/04/2018


LA FERMA NOUĂ – PROGRAM DE PRACTICĂ ÎN AGRICULTURĂ ȘI AGROTURISM

Galeria de imagini a proprietăţii Galeria de imagini a proprietăţii
Descrierea partenerului de practică: La Ferma Nouă este o afacere familială situată în localitatea Chețani, județul Mureș. Ferma mixtă dispune de 200 de hectare de teren arabil destinați practicării culturii mari (cereale; oleaginoase; sfeclă de zahăr etc) și a culturilor furajere destinate hrănirii celor 200 de vaci cu lapte. Alături de activitățile agricole, recent a fost dezvoltată o structură de cazare destinată practicării agro-turismului și a vizitelor educative ghidate pentru diverse grupuri de tineri Detalii aici
Descrierea candidaților ideali: Pentru desfășurarea programului de practică sunt preferați studenți specializați în Inginerie Economică în Agricultură sau Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism care doresc să-și aprofundeze prin abilități practice cunoștințele din domeniul tehnologiilor de producție vegetale și zootehnice; să participe în mod efectiv la valorificarea resurselor fermei și ale comunității rurale prin practicarea turismului durabil.
Descrierea programului de practică: Programul de practică presupune participarea în mod efectiv la toate activitățile derulate în mod curent în fermă/unitatea de cazare. Timpul minim de practică va fi de trei săptămâni. Pe durata programului de practică participanții vor lucra în mod efectiv în următoarele posturi de lucru: activitatea tehnică de specialitate în domeniul producției vegetale și zootehnice; activitatea tehnică de specialitate în domeniul structurii de primire turistică; suport de specialitate în domeniul economic/comercial.
Facilități acordate: Cazare și masă pe perioada de derulare a programului de practică; Activități de prezentare a aspectelor practice specifice locului de practică.
Perioada de derulare: 1 Iunie – 1 Octombrie. În cadrul fiecărei luni calendaristice sunt disponibile două locuri de practică (minim 3 săptămâni de practică/serie).
Modul de aplicare: Trimite un CV și o scrisoare de motivare arhivate în programul WinRar sub forma nume_ferma_noua_luna vizata pentru practică  pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 16/03/2018.
Succes!!
Postat 28/02/2018.

STUDENȚI SELECTAȚI PENTRU INTERNSHIPUL PLĂTIT DESFĂȘURAT ÎN CADRUL BRD GROUPE SOCIETE GENERALE (ANALIST PRODUSE PF)

Adriana Florina BECAN Alina Maria VOȘTINAR
Anul 4, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism

LOCURI DE MUNCĂ PE POZIȚIA DE ADMINISTRATOR OPERAȚIUNI CURENTE
Ce responsabilități ai?
– Să asiguri promovarea și vânzarea produselor și serviciilor simple către clienți;
– Să efectuezi operațiuni curente în lei și valută conform cererilor formulate de clienți persoane fizice și juridice;
– Să primești și să verifici documentele aferente operațiunilor ordonate de către clienți;
– Să asiguri gestionare numerarului pentru postul tău de lucru.
Candidatul ideal:
– Studii superioare/student posesor al unor cunoștințe economice și bancare generale;
– Cunoștințe de operare PC și MS Office;
– Inițiativă și spirit de echipă;
– Atenție la detalii;
– Practica bancară constituie un avantaj.
Cine poate și cum poate aplica?
– studenții din anii 3,4/studenții masteranzi/Absolvenți din județele Cluj, Bihor și Bistrița Năsăud sunt invitați să trimită un CV și o scrisoare de intenție.

-Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_BRD_operator_operațiuni_județul vizat și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;

Termen limită: 20/02/2018.
Succes!!
Postat 08/02/2018.

INTERNSHIP PLĂTIT ÎN CADRUL BRD GROUPE SOCIETE GENERALE ANALIST PRODUSE PF
BRD Groupe Societe Generale oferă studenților masteranzi (Agribusiness și Economie Agroalimentară) și ai specializărilor Inginerie Economică în Agricultură și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism (anii 3 și 4) posibilitatea participării în cadrul unui internship plătit.
Poziția: Analist Administrare Produse Persoane Fizice;
Locația: Sucursala Cluj Napoca; Municipiul Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 81-83.
Durata contract: 30.06.2018
Program de lucru: 8 ore pe zi cu 15 minute pauză de masă inclusă.
Detalii activitate : Efectueaza sarcinile de back-office privind prelucrarea diverselor operatiuni / produse aferente clienților persoane fizice.
Cerințe:
cunoștinte operare PC și MS Office;
– cunoștinte economice și bancare generale;
– inițiativă și spirit de echipă;
– atenție la detalii.
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_BRD_analist_PF și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 24/01/2018.
Succes!!
Postat 19/01/2018.


STUDENȚI SELECTAȚI PENTRU INTERNSHIPUL PLĂTIT DESFĂȘURAT ÎN CADRUL FUNDAȚIEI CIVITAS

Ing. Mihaela Raluca SOFRONIA
Absolventă 2017 Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism
Studentă Master Agribusiness (2017 – 2019)

Postat 06/12/2017INTERNSHIP PLĂTIT – Dezvoltare rurală. Fundația Civitas

Ideal pentru studenții specializați în Inginerie Economică în Agricultură sau Alimentația Publică și Agroturism (anul 4) sau master Agribusiness/Economie Agroalimentară.

Cerințe generale: Trebuie să cunoști foarte bine limbile română și engleză, să fi o persoană deschisă, capabilă să lucreze într-o echipă, cu bune cunoștințe de folosire a calculatorului și internetului ca instrument de documentare. Dacă până acum te-ai mai implicat în proiecte de voluntariat sau alte activități pentru comunitate sau cu impact social e minunat!
Intern Dezvoltare Rurală
Vei contribui la organizarea de întâlniri cu micii producători agricoli, pe raza județelor Cluj, Sălaj și Satu Mare;
– Vei realiza cercetări primare (selecție de informații pe pe site-uri de specialitate), utilizate în realizarea de studii de piață in domeniul agro-alimentar.
– Vei realiza o bază de date cu beneficiarii proiectelor;
– Vei lucra împreună cu echipele de proiect din domeniul dezvoltării economice rurale.

Pentru toate astea, poate fi un avantaj dacă:

    • Ai o gândire critică și creativă
    • Stăpânești bine și limba maghiară.

Tipul programului de lucru: part-time (aprox. 20h/săptămână) în funcție de programul prestabilit împreună cu fiecare intern în parte.

Beneficii:

  • Program de Internship plătit
  • Posibilitatea de a dobândi experiență practică în domeniul în care vrei să îți construiești o carieră
  • Dacă ești student ai la dispoziție experiența noastră și o mulțime de resurse pentru a realiza lucrări de cercetare în domeniile noastre de activitate.
  • Vei învăța cum se pun în practică proiecte cu finanțare europeană și nu numai.
  • Participare la evenimentele organizaţiei;
  • Posibilitatea de a fi angajat(ă) la finalizarea stagiului de Internship

Cum te vei înscrie?

Trimte un CV și o scrisoare de intenție la antoneta.state@civitas.ro până pe 30 noiembrie 2017. 

Postat 15/11/2017


Internship la Banca Transilvania, BT Journey

Aplică la BT Journey unde poți afla aspecte teoritice și practice despre banking în cadrul cursurilor sustinute de persoane din echipa Bancii Transilvania.

Detalii inscriere:
– Este nevoie de trimiterea unui CV pe adresa internship@btrl.ro, pana marti, 14 noiembrie;
– Persoana de contact: Andra Cocioc, ghidul BT Journey, andra.cocioc@btrl.ro; 0741 074 704.

Detalii:https://www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/stiri/bt-journey-un-nou-program-de-internship-la-banca-transilvania-deadline-aplicatii-14-noiembrie/

Postat 09/11/2017


INTERNSHIP PLĂTIT ÎN CADRUL BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
BRD Groupe Societe Generale oferă studenților masteranzi (Agribusiness și Economie Agroalimentară) posibilitatea participării în cadrul unui internship plătit.
Poziția: intern arhivare dosare credit;
Locația: Sucursala Cluj Napoca; Municipiul Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 81-83.
Număr de ore: 6 ore pe zi, în zilele lucrătoare; perioada noiembrie – decembrie 2017;
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_BRD_arhivare_credite și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 02/11/2017.
Succes!!
Postat 26/10/2017.

Emerson
THINK BIG! Start your career with Emerson.
The Apprentice Program is running on a yearly basis at Emerson in the Cluj Campus. The candidates can apply at apprentice.cluj@emerson.com or via Ejobs.

Postat 18/10/2017.


AgroTransilvania Cluster - Asociatia Clusterul Agro-Food-Ind Napoca
Program internship în cadrul Clusterul Agro-Food-Ind Cluj Napoca pentru poziția de analist dezvoltare rurală și antreprenoriat
Clusterul Agro-Food-Ind Napoca constituit din principalii angajatori care activează în domeniul agricol, prelucrare produse agricole, cercetare și dezvoltare în domeniul agricol și al alimentației publice selectează doi stagiari în domeniul dezvoltării rurale și agribusiness.

Locul de desfășurare: 407039, Loc. Dezmir, com. Apahida, str. Criseni, FN, Jud. Cluj
Locuri disponibile: 2 locuri (120 de ore fiecare); Program flexibil.
Facilități: scrisoare de recomandare la finalizare stagiului; mediu de lucru dinamic orientat spre nevoile clienților;
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_cluster_dezvoltare_rurala și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 06/07/2017.
Selecția candidaților: 06/07/2017
– 15/07/2017.
Perioada de desfășurare a programului: iulie -octombrie 2017.

Succes!

Postat: 26/06/2017

Program internship în cadrul Grupului de Acțiune Locală Someș Transilvan Cluj pentru poziția de animator rural

Grupul de Acțiune Locală Someș Transilvan își desfășoară activitatea pe teritoriul a 12 unități administrativ-teritoriale din județul Cluj (Aluniș, Apahida, Bobîlna, Bonțida, Borșa, Cornești, Dăbîca, Iclod, Jucu De Sus, Mintiu Gherlii, Sic, Vultureni) în vederea implementării unei Strategii de Dezvoltare Locale finanțată prin Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Internship animator rural.
În cadrul programului de internship studenții selectați vor contribui la prezentarea măsurilor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Grupului prin întâlniri cu persoanele interesate (discuții; prezentări power-point). Candidatul ideal dispune de cunoștințe solide în elaborarea planului de afaceri, a cererii de finanțare, a dosarelor de achiziții și plăți solicitate conform ghidurilor măsurilor din Planul Național de Dezvoltare Rurală și dispune de capacitate de comunicare.
Locul de desfășurare: Loc. Bonțida, Str.Mihai Eminescu nr. 446, jud. Cluj.
Locuri disponibile: 3 locuri (240 de ore fiecare); Program flexibil.
Facilități: scrisoare de recomandare la finalizare stagiului; mediu de lucru dinamic orientat spre nevoile clienților;
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_Gal_animator_rural și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Termen limită: 06/07/2017.
Selecția candidaților: 06/07/2017
– 15/07/2017.
Perioada de desfășurare a programului: iulie -octombrie 2017.

Succes!

Postat: 26/06/2017


STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP ORGANIZAT LA OFICIILE JUDEȚENE PENTRU FINANȚAREA INVESTIȚIILOR RURALE

Maria NEGREA Iulia Sorina DAN Mărioara ȘTEFĂNUȚ
Anul 3, Inginerie Economică în Agricultură Anul 2, Inginerie Economică în Agricultură Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism
OJFIR Bistrița Năsăud OJFIR Bistrița Năsăud OJFIR Bistrița Năsăud
Hunnyadi Endre MARTON Andreea Ionela URS Andreea Ioana MIHUȚ
Agribusiness (după sesiune de admitere iulie 2017) Anul 2, Inginerie Economică în Agricultură Anul 2, Inginerie Economică în Agricultură
OJFIR Bistrița Năsăud OJFIR Cluj-Napoca OJFIR Cluj-Napoca

STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP  „ ALLIANZ ȚIRIAC ASIGURĂRI – HOME FOR THOSE WHO DARE”

Beneficiarii unei burse de 1000 de lei în cazul unui stagiu complet de 2 luni

Student Daniela SPĂTARU Student Alexandra DOLHA
Anul 4, Inginerie Economică în Agricultură Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturim

Consultant Financiar pentru 1 zi- câștigătoarele tombolei organizate în cadrul zilelor porților deschise 

Student Daiana Roxana SINAI Student Mirela BORZEI
Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului. Anul 4, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturim

Postat 07/06/2017


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Cluj

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Cluj.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (20 de ore); 2. analizeze dosare de achiziții și dosare de plăți conform procedurilor AFIR (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro. Vor avea prioritate studenții cu domiciliul în localitatea Cluj-Napoca sau în localitățile limitrofe. Succes!!
Termen limită: 06/06/2017.

Postat 29/05/2017


Selecție studenți pentru desfășurarea unui program de practică la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Bistrița-Năsăud

Programul de practică este destinat studenților masteranzi (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară) și studenților de la nivel de licență (IEA și IMAPA anul 2,3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Bistrița Năsăud.
Portofoliul de practică include 60 de ore prin care studenții vor avea posibilitatea să: 1. evalueze  cereri de finanțare depuse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (20 de ore); 2. analizeze dosare de achiziții și dosare de plăți conform procedurilor AFIR (40 de ore).
Studenții interesați vor trimite un CV europass și o scrisoare de intenție la adresa econ@usamvcluj.ro. Vor avea prioritate studenții cu domiciliul în localitatea Bistrița sau în localitățile limitrofe. Succes!!
Termen limită: 06/06/2017.

Postat 25/05/2017


Intern @BT!!

Termen limită: 27/04/2017

Postat 15/04/2017STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP ÎN PERIOADA MAI – IUNIE 2017.

1. Florin GAVRILUȚ Anul 1, Master Economie Agroalimentară Compania de Consultanță Tansilvania
2.
Mihaela Daniela ZĂPÎRȚAN
Anul 3, Inginerie Economică în Agricultură Gal Someș Transilvan
3.
Loredana Claudia TRIF
Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Gal Someș Transilvan
4.
Alexandru OLAR
Anul 1, Master Agribusiness Gal Someș Transilvan
5.
Vlad ARSENOAIA
Anul 1, Master Agribusiness Gal Someș Transilvan
6. Attila FODOR
Anul 1, Master Agribusiness Gal Someș Transilvan

STUDENȚII INTERESAȚI AU LA DISPOZIȚIE O POZIȚIE DE CONSULTANT JUNIOR ÎN CADRUL COMPANIEI DE CONSULTANȚĂ TRANSILVANIA (A SE VEDEA ANUNȚUL DE MAI JOS). CANDIDAȚII INTERESAȚI SUNT RUGAȚI SĂ TRIMITĂ SCRISOARE DE INTENȚIE ȘI CV PÂNĂ LA DATA DE 10/02/2017.


Program internship în cadrul Grupului de Acțiune Locală Someș Transilvan Cluj pentru elaborarea ghidurilor solicitantului

Grupul de Acțiune Locală Someș Transilvan își desfășoară activitatea pe teritoriul a 12 unități administrativ-teritoriale din județul Cluj (Aluniș, Apahida, Bobîlna, Bonțida, Borșa, Cornești, Dăbîca, Iclod, Jucu De Sus, Mintiu Gherlii, Sic, Vultureni) în vederea implementării unei Strategii de Dezvoltare Locale finanțată prin Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.
Internship în elaborarea ghidurilor solicitantului:
În cadrul programului de internship studenții selectați vor contribui la elaborarea ghidului solicitantului pentru măsurile finanțate în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Grupului (vezi site). Candidatul ideal dispune de cunoștințe solide în elaborarea planului de afaceri, a cererii de finanțare, a dosarelor de achiziții și plăți solicitate conform ghidurilor măsurilor din Planul Național de Dezvoltare Rurală.
Locul de desfășurare: Loc. Bonțida, Str.Mihai Eminescu nr. 446, jud. Cluj.
Locuri disponibile: 2 locuri (240 de ore fiecare); Program flexibil.
Facilități: scrisoare de recomandare la finalizare stagiului; mediu de lucru dinamic orientat spre nevoile clienților;
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_Gal_internship_ghiduri și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Perioada de aplicare: 16/12/2016 – 15/01/2017. EXTINSA PANA LA DATA DE 27/01/2017.
Selecția candidaților: 15/01/2017
– 25/01/2017. EXTINSA PANA LA DATA DE 15/02/2017.
Perioada de desfășurare a programului: ianuarie -iunie 2017.

Succes!

Postat în data: 15/12/2016


Program internship în cadrul Grupului de Acțiune Locală Someș Transilvan Cluj pentru poziția de animator rural

Grupul de Acțiune Locală Someș Transilvan își desfășoară activitatea pe teritoriul a 12 unități administrativ-teritoriale din județul Cluj (Aluniș, Apahida, Bobîlna, Bonțida, Borșa, Cornești, Dăbîca, Iclod, Jucu De Sus, Mintiu Gherlii, Sic, Vultureni) în vederea implementării unei Strategii de Dezvoltare Locale finanțată prin Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Internship animator rural
În cadrul programului de internship studenții selectați vor contribui la prezentarea măsurilor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Grupului prin întâlniri cu persoanele interesate (discuții; prezentări power-point). Candidatul ideal dispune de cunoștințe solide în elaborarea planului de afaceri, a cererii de finanțare, a dosarelor de achiziții și plăți solicitate conform ghidurilor măsurilor din Planul Național de Dezvoltare Rurală și dispune de capacitate de comunicare.
Locul de desfășurare: Loc. Bonțida, Str.Mihai Eminescu nr. 446, jud. Cluj.
Locuri disponibile: 2 locuri (240 de ore fiecare); Program flexibil.
Facilități: scrisoare de recomandare la finalizare stagiului; mediu de lucru dinamic orientat spre nevoile clienților;
Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_Gal_animator_rural și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Perioada de aplicare: 16/12/2016 – 15/01/2017. EXTINSA PANA LA DATA DE 27/01/2017.
Selecția candidaților: 15/01/2017
– 25/01/2017. EXTINSA PANA LA DATA DE 15/02/2017.
Perioada de desfășurare a programului: ianuarie -iunie 2017.

Succes!


CCFT

 

 

Program internship în cadrul Companiei de Consultanță Financiară Transilvania

 Programul de internship se adresează studenților masteranzi (domeniul Agribusiness și Economie Agroalimentară) și de la nivel de licență domeniul de studiu Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală (ani terminali IEA și IMAPA). În cadrul programului de internship studenții selectați vor contribui la implementarea unor proiecte de investiții pentru beneficiari privați. Candidatul ideal dispune de cunoștințe solide în elaborarea planului de afaceri, a cererii de finanțare, a dosarelor de achiziții și plăți solicitate conform ghidurilor măsurilor din Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 -2020.
Locul de desfășurare: strada 13 Septembrie, nr. 12, Cluj Napoca.
Locuri disponibile: 2 locuri (240 de ore fiecare); Program flexibil (minim 4 ore pe zi).
Facilități: scrisoare de recomandare la finalizare stagiului; mediu de lucru dinamic orientat spre nevoile clienților; posibilitatea de angajare la finalizare stagiului;Modul de aplicare: scrisoare de intenție; Curriculum Vitae; o scrisoare de recomandare. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_Compania_de_Consultanta_internship și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;
Perioada de aplicare: 12/12/2016 – 30/12/2016.
Selecția candidaților: 02/01/2017 – 10/01/2017
Perioada de desfășurare a programului: ianuarie -aprilie 2017.

Succes!

Postat în data: 12/12/2016


ARHIVA


PROFI START – PROGRAME DE INTERNSHIP  ȘI PROGRAME DE PRACTICĂ PENTRU O CARIERĂ DE SUCCES

Studenții programelor de master Agribusiness (limba engleză) și Economie Agroalimentară (limba română), precum și Inginerie Economică în Agricultură și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism au posibilitatea de a beneficia de internship plătit/practică pe baza unui parteneriat dezvoltat împreună cu Profi România, unul dintre cel mai mare lanțuri de supermarket-uri din România.

Detalii program:
Internship plătit middle management:
2 poziții (magazine/centre logistice Cluj-Napoca).
Au prioritate studenții masteranzi și studenții din anii terminali;

Practică neplătită:
30 de poziții în diverse posturi de execuție/middle management;
Mod de desfășurare
:
Internship plătit: 
0-6 luni rotație departamente în vederea familiarizării cu mediul de lucru (regim part-time); 6 luni – evaluare intermediară; 6-12 luni dezvoltare în cadrul departamentului ales (regim part-time); 12 luni evaluare intermediară; 12 -18 luni dezvoltare pe poziția de middle manager sau specialist (regim full-time);
Practică:
90/120 de ore pe parcursul programului de master flexibil în funcție de programul didactic;
Interesat??? Vrei să participi??
Pasul 1. Înscrie-te pentru a deveni student în cadrul programelor de master Agribusiness și Economie Agroalimentară (Sesiunea iunie 2017). DETALII AICI
Pasul 2. Aplică pentru programul dorit.
Documente necesare:
1. Curriculum Vitae (format EuroPass); 2. Copie după adeverința de absolvire facultate (nota minimă 8); 3. Eseu cu tema “Obiectiv: cariera” (maxim 2 pagini în care se specifică poziția pentru care se aplică ); 4. Recomandare de la 2 profesori la ale căror cursuri ai participat;

Termene limită:
30 Noiembrie 2016 trimiterea documente necesare în vederea participării la program. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_profi_internship sau nume_profi_practică și vor fi trimise pe adresa econ@usamvcluj.ro;

Succes!

Postat în data: 17/11/2016