Practica/internship turism/agroturism


Programe de practică Hotel Royal Clasic Cluj-Napoca

Royal Clasic Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2 și 3) 6 poziții pentru efectuarea programului de practică (90 de ore). Programul se va desfășura cu preponderență pe parcursul sfârșitului de săptămână (weekend).
În cadrul programelor de practică studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente conform programei de practică (Food and Beverage, Front Office, Bar și Restaurant și Housekeeping departments).
Studenții interesați să se înscrie pentru acest program de practică sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Royal_Hotel.
Perioada de desfășurare: iulie – octombrie 2017.
Termen limită: 26/06/2017.

Postat: 20/06/2016


Programe de practică și internship Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Hampton by Hilton Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2 și 3) programe de practică (90 și 120 de ore) și internship (240 de ore). Sunt disponibile patru poziții și vor avea prioritate studenții care optează pentru programul de internship.
În cadrul programelor de practică/internship studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente conform programei de practică și a acordurilor semnate cu USAMV Cluj-Napoca (Food and Beverage, Front Office și Housekeeping departments).
În urma parcurgerii programului de internship de 240 de ore, studenții interesați vor primi și o scrisoare de recomandare din partea hotelului, care este recunoscută la nivel mondial în cadrul tuturor hotelurilor din lanțul Hilton.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Hilton.
Perioada de desfășurare: iulie – octombrie 2017.
Termen limită: 26/06/2017.

Postat: 20/06/2016


STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP HAMPTON BY HILTON CLUJ NAPOCA
(MAI – IULIE 2017)
:

Deniz YILDIRIM Vlad Ilie ISARIE Ioana Irina GUDEA
Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului
Internship (240 de ore) Internship (240 de ore) Internship (240 de ore)
Maria Leontina PETRICA Larisa Florina MIHĂILĂ Andreea Georgiana STĂNUȚ
Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 3, Inginerie și Management în Industria Turismului
Internship (240 de ore) Internship (240 de ore) Internship (240 de ore)