Practica/internship turism/agroturism

PROGRAME DE PRACTICĂ ȘI INTERNSHIP ÎN CADRUL AGENȚIEI DE TURISM ZTOUR

Agenția de turism ZTour oferă posibilitatea studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2, 3 și 4) și master (Economie Agroalimentară sau Agribusiness) programe de practică (60 de ore) și internship (120 de ore).
În cadrul programelor de practică/internship studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente respectiv:
–  programul de practică (60 de ore): cunoșterea și promovarea ofertei turistice a agenției turistice;
– programul de internship (120 de ore): 60 ore programul de practică la care se adaugă 60 ore referitoare la dezvoltarea unor pachete turistice; rezervarea pachetelor turistice.
Facilități oferite: mediu de lucru dinamic; scrisoare de recomandare; posibilitatea de angajare la finalizarea stagiului.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Ztour. După desfășurarea procesului de selecție studenții vor alege locul de desfășurare al practicii în cele patru locații ale angajatorului (Platinia; Iulius Mall etc).
Perioada de desfășurare: noiembrie 2017 – martie 2018.
Termen limită: 29/11/2017.

Postat: 16/11/2017


Programe de practică și internship DoubleTree by Hilton City Plaza Cluj-Napoca

DoubleTree by Hilton Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2, 3 și 4) și master (Economie Agroalimentară sau Agribusiness) programe de practică (90 de ore) și internship (160 de ore).
În cadrul programelor de practică/internship studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente respectiv:
–  programul de practică (90 de ore): 30 ore housekeeping; 30 ore food and beverage; 30 ore front-office.
– programul de internship (160 de ore): 90 ore programul de practică la care se adaugă 70 ore în funcție de preferințele studentului și nevoile angajatorului (front-office; financiar; resurse umane; marketing).
În urma parcurgerii programului de internship de 160 ore, studenții interesați vor primi și o scrisoare de recomandare din partea hotelului, care este recunoscută la nivel mondial în cadrul tuturor hotelurilor din lanțul Hilton.
Facilități oferite: mediu de lucru dinamic; o masă caldă; scrisoare de recomandare.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_DoubleTree.
Perioada de desfășurare: noiembrie 2017 – februarie 2018.
Termen limită: 23/11/2017.

Postat: 15/11/2017


Programe de practică Hotel Royal Clasic Cluj-Napoca

Royal Clasic Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2 și 3) 6 poziții pentru efectuarea programului de practică (90 de ore). Programul se va desfășura cu preponderență pe parcursul sfârșitului de săptămână (weekend).
În cadrul programelor de practică studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente conform programei de practică (Food and Beverage, Front Office, Bar și Restaurant și Housekeeping departments).
Studenții interesați să se înscrie pentru acest program de practică sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Royal_Hotel.
Perioada de desfășurare: iulie – octombrie 2017.
Termen limită: 26/06/2017.

Postat: 20/06/2016


Programe de practică și internship Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Hampton by Hilton Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2 și 3) programe de practică (90 și 120 de ore) și internship (240 de ore). Sunt disponibile patru poziții și vor avea prioritate studenții care optează pentru programul de internship.
În cadrul programelor de practică/internship studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente conform programei de practică și a acordurilor semnate cu USAMV Cluj-Napoca (Food and Beverage, Front Office și Housekeeping departments).
În urma parcurgerii programului de internship de 240 de ore, studenții interesați vor primi și o scrisoare de recomandare din partea hotelului, care este recunoscută la nivel mondial în cadrul tuturor hotelurilor din lanțul Hilton.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: econ@usamvcluj.ro. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Hilton.
Perioada de desfășurare: iulie – octombrie 2017.
Termen limită: 26/06/2017.

Postat: 20/06/2016


STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP HAMPTON BY HILTON CLUJ NAPOCA
(MAI – IULIE 2017)
:

Deniz YILDIRIM Vlad Ilie ISARIE Ioana Irina GUDEA
Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului
Internship (240 de ore) Internship (240 de ore) Internship (240 de ore)
Maria Leontina PETRICA Larisa Florina MIHĂILĂ Andreea Georgiana STĂNUȚ
Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 3, Inginerie și Management în Industria Turismului
Internship (240 de ore) Internship (240 de ore) Internship (240 de ore)