Student Elena-Ecaterina GERGELY, anul 4

Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2012 - 2016 Liceul de proveniență: Liceul Teoretic "Apaczai Csere Janos" Cluj-Napoca, județul Cluj
În anii petrecuți la facultate am încercat să nu mă limitez doar la participarea orelor din cadrul programului universitar, astfel am avut bucuria de a cunoaște și de a colabora cu persoane profesionaliste, de la care am avut foarte multe de învățat, fiind deschise la colaborări și îndrumări pentru viitor. Toate activitățile la care am participat în cursul facultății m-au ajutat la dobândirea multor cunoștințe, totodată trăind numeroase experiențe de neuitat.
Încă din anul I. de facultate am ales să fiu membru activ al Federației Asociaților Studențești USAMV – Cluj-Napoca, având parte de foarte multe experiențe plăcute. Lucrând în echipă cu oameni noi, mi-am dat seama de abilitățile și potențialul pe care îl pot fructifica prin aceste activități de voluntariat. Stagiile de practică pe care le-am efectuat în cursul facultății, m-au ajutat din punct de vedere al dezvoltării profesionale, acumulând nu doar cunoștiințe teoretice dar și practice. În anul II. de facultate prin practica la Hotel City Plaza am avut șansa să observ organizarea întregii companii, iar la Restaurantul Chios, am învățat cum se organizează o sală pentru evenimente, respectiv tehnica de servire a clienților. În anul III. de facultate practica profesională s-a desfășurtat la pensiunea turistică Lara, pe diverse posturi precum: recepție, relații cu publicul, ospătar, având totodată activități și responsabilități privind organizarea sălii pentru evenimente, menținerea condițiilor optime de servire și igienă. În anul IV. am avut oportunitatea de a participa la Proiectul POSDRU “Stagii de practică performante pentru profesioniştii de mâine – START” organizat împreună cu Hypermarche CORA Cluj- Napoca. Am asimilat noi informații specifice marketingului, iar în urma concursului desfășurat în cadrul acestui proiect am obținut Premiul III la Specializarea Marketing. În cadrul aceluiaș proiect am beneficiat de consultanță în formare profesională, respectiv consiliere psihologică/vocațională. Toate aceste oportunități oferite de universitate împreună cu bagajul solid de cunoștințe de specialitate consider că se vor constitui într-un atuu solid în găsirea unui loc de muncă.
2016-02-01T15:48:24+02:00