Ing. MSc. George Lucian IACOB

Ing. MSc. George Lucian IACOB

Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2005 -2009 Master Agribusiness, promoția 2009 – 2011 Manager Restaurant Miorița, Satu Mare, Județul Satu-Mare http://www.restaurant-miorita.ro/
Au fost 4 ani minunați petrecuți la USAMV Cluj-Napoca, o universitate pe care o recomand cu multă căldura. Specializarea Inginerie și management în alimentația publică și agroturism este alegerea potrivită pentru cine dorește să lucreze sau să dezvolte afaceri în domeniul complex al alimentației publice și turismului. Personal, având  planuri clare legate de viitoarea mea carieră profesională a fost o alegere ușoară între multitudinea de specializări existente pe piață încă de la început. Cu profesori dedicați și activi, aici am învățat primele principii de management, finanțe, marketing și contabilitate, iar acestea au fost întotdeauna corelate cu activități practice. La acestea s-au adăugat cunoștințele profunde din domeniul alimentației publice. Studiile m-au ajutat enorm în parcursul profesional deoarece la începerea carierei înțelegeam deja ce înseamnă să gestionezi o afacere în domeniu, care sunt oportunitățile de dezvoltare dar și vulnerabilitățile și necesitățile acestui sector economic.
Departamentul de Științe Economice
2016-02-01T15:11:05+02:00
Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2005 -2009 Master Agribusiness, promoția 2009 – 2011 Manager Restaurant Miorița, Satu Mare, Județul Satu-Mare http://www.restaurant-miorita.ro/ Au fost 4 ani minunați petrecuți la USAMV Cluj-Napoca, o universitate pe care o recomand cu multă căldura. Specializarea Inginerie și management în alimentația publică și agroturism este alegerea potrivită pentru cine dorește să lucreze sau să dezvolte afaceri în domeniul complex al alimentației publice și turismului. Personal, având  planuri clare legate de viitoarea mea carieră profesională a fost o alegere ușoară între multitudinea de specializări existente pe piață încă de la început. Cu profesori dedicați și activi, aici am învățat primele principii de management, finanțe, marketing și contabilitate, iar acestea au fost întotdeauna corelate cu activități practice. La acestea s-au adăugat cunoștințele profunde din domeniul alimentației publice. Studiile m-au ajutat enorm în parcursul profesional deoarece la începerea carierei înțelegeam deja ce înseamnă să gestionezi o afacere în domeniu, care sunt oportunitățile de dezvoltare dar și vulnerabilitățile și necesitățile acestui sector economic.