Ing. Alexandra LIULEA

Ing. Alexandra LIULEA

Inginerie în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2015 - 2019 Master Management în Dezvoltare Rurală și Agroturism, promoția 2019 – 2021
Liceul de proveniență: Colegiul Tehnic Târnăveni - "Liceul de Chimie" Locul de muncă: Specialist Servicii Clienți, Banca Transilvania
Ce pot spune despre anii de studenție? Au fost 4 ani frumoși care mi-au oferit șansa să mă dezvolt, sa particip la diferite concursuri: Agronomiadă, Simpozionul Științific Studențesc și nu în ultimul rând la numeroase internshipuri cum ar fi: Colin's Gastro Pub, DoubleTree by Hilton, Allianz Țiriac Asigurări și pot spune că cel mai interesant pentru mine a fost BT Journey. Acest internship este organizat de către Banca Transilvania și este structurat în două părți : teorie despre banking și practică în sucursale, agenții sau Sediul Central BT. De aproximativ 1 an zile fac parte dintr-o echipă minunată, o echipă cu zâmBT pe poziția de Specialist Servicii Clienți în cadrul Băncii Transilvania care-mi aduce mulțumire și satisfacție profesională în fiecare zi.
Vă încurajez să faceți și voi pasul cel mare către Departamentul de Științe Economice. E acel departament unde se combină utilul cu plăcutul, echilibrul prieteniei dintre student-profesor și numeroasele schimburi de experiență folositoare pentru viața de zi cu zi care te ajută să conștientizezi ce-ți dorești să faci pe viitor.
Departamentul de Științe Economice
2020-07-13T12:29:08+02:00
Inginerie în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2015 - 2019 Master Management în Dezvoltare Rurală și Agroturism, promoția 2019 – 2021 Liceul de proveniență: Colegiul Tehnic Târnăveni - "Liceul de Chimie" Locul de muncă: Specialist Servicii Clienți, Banca Transilvania Ce pot spune despre anii de studenție? Au fost 4 ani frumoși care mi-au oferit șansa să mă dezvolt, sa particip la diferite concursuri: Agronomiadă, Simpozionul Științific Studențesc și nu în ultimul rând la numeroase internshipuri cum ar fi: Colin's Gastro Pub, DoubleTree by Hilton, Allianz Țiriac Asigurări și pot spune că cel mai interesant pentru mine a fost BT Journey. Acest internship este organizat de către Banca Transilvania și este structurat în două părți : teorie despre banking și practică în sucursale, agenții sau Sediul Central BT. De aproximativ 1 an zile fac parte dintr-o echipă minunată, o echipă cu zâmBT pe poziția de Specialist Servicii Clienți în cadrul Băncii Transilvania care-mi aduce mulțumire și satisfacție profesională în fiecare zi. Vă încurajez să faceți și voi pasul cel mare către Departamentul de Științe Economice. E acel departament unde se combină utilul cu plăcutul, echilibrul prieteniei dintre student-profesor și numeroasele schimburi de experiență folositoare pentru viața de zi cu zi care te ajută să conștientizezi ce-ți dorești să faci pe viitor.