Plan de învățământ IMAPA

Tipul de competențe dobândite Disciplina Anul de studiu
Alimentație publică; Inginerești în domeniul tehnicilor de prelucrare a produselor alimentare
  • Algebră liniară, geometrie analitică şi diferenţială
  • Analiză matematică
  • Produse alimentare animale
Anul 1
  • Produse pomicole și viticole
  • Produse forestiere accesorii
  • Produse alimentare agricole
  • Plante ornamentale şi peisagistică
  • Produse legumicole
  • Practică
Anul 2
  • Tehnică culinară şi de patiserie
  • Produse apicole
  • Igienă şi nutriţie
  • Microbiologie
  • Practică
Anul 3
  • Gastronomie şi tehnica servirii
  • Tehnologia procesării produselor agricole
  • Plante medicinale şi aromatice
  • Degustări de vin şi băuturi distilate
Anul 4
Agroturism, Antreprenoriale
  • Bazele turismului
  • Geografie fizică și economică
  • Drept general
  • Utilaje şi instalaţii în industria turismului
  • Limbi străine
Anul 1
  • Limbi străine
  • Structuri de primire turistică
  • Informatică aplicată
  • Economia turismului
Anul 2
  • Gestiunea firmei
  • Administrarea financiară a afacerii
  • Economie rurală
  • Relaţii bancare
  • Turism internaţional
  • Legislaţie în turism
  • Sociologie rurală
  • Tehnici de comunicare
Anul 3
  • Management în agroturism
  • Marketing
  • Analiză economică şi financiară
  • Managementul proiectelor
  • Cercetări operaţionale şi proiectarea afacerii
  • Dreptul afacerilor
  • Etnografie şi folclor
Anul 4
Economice, Manageriale
  • Microeconomie și Macroeconomie
  • Bazele contabilităţii
Anul 1
  • Bazele managementului
  • Statistică economică
  • Contabilitate financiară
Anul 2
  • Finanţe generale
  • Managementul resurselor umane
Anul 3
  • Asigurări
  • Comunicare managerială
Anul 4