Practica/internship alimentatie publica

  OFERTĂ LOC DE MUNCĂ ÎN CADRUL PRODUCĂTORULUI DE ULEIURI NATURALE PRESATE LA RECE LUNA SOLAI

Despre companie: Luna Solai reprezintă o colecție premium de uleiuri presate la rece, sănătoase și stilate, ce imbină gust și sănătate, într-o forma modernă, dar bazată pe experiență și tradiție în procesarea la rece a semințelor. Detalii aici
Postul disponibil: Specialist marketing-vanzari și dezvoltare de produs.
Candidatul ideal: masterand/absolvent în domeniul alimentației publice sau a ingineriei economice în agricultură. Candidații vor deține cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul marketingului și al vânzărilor produselor agricole.
Modul de aplicare: trimite o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected] salvate sub forma Nume_Prenume_Luna_Solai. 

Succes!

Termen limită: 05/03/2018

Postat în data: 23/02/2017.


Program de practicăRod…Dor de origini românești

Programul de practică este dedicat studenților de la nivel de licență (IMAPA, IEA și IMIT anul 2 si 3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul Restaurant ROD Cluj-Napoca.
Programul de practică se va derula pe o perioadă de 90 de ore (minim 2 zile pe saptămână a câte 4 ore pe zi în funcție de programul didactic al studentului. Pozițiile propuse:
1. Intern marketing;
2.
Intern contabilitate;
3.
Intern gestionar;
4.
Intern Food & Beverage controler;
5.
Inter hosting;
6.
Intern barman;
7.
Intern ospătar;
8.
Intern bucătăr;
La sfârșitul programului vei primi o scrisoare de recomandare. Studenții dornici să se înscrie pentru programul de practică sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected] salvate sub forma Nume_Prenume_Rod în care să se specifice poziția pentru care aplică. Perioada de derulare a programului Iulie 2017 – Septembrie 2017.

Succes!

Termen limită: 26/06/2017.

Postat: 19/06/2017.


Program de Internship cu posibilitate de angajare: “Not only food but… business

Programul de internship este dedicat studenților de la nivel de licență (IMAPA și IMIT anul 2 si 3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul Colin’s Gastro Pub Cluj-Napoca.

Programul de internship se va derula pe o perioadă de 120 de ore (minim 2 zile pe saptămână a câte 4 ore pe zi în funcție de programul didactic al studentului. Studenții selectați vor avea posibilitatea să:

  1. Descopere modul de preparare al mâncării în bucătărie (de la materia primă până la servirea preparatului) sub coordonarea Șef bucătar Giuseppe Mansi (Italia).
  2. Să-și însușească cunoștințele necesare organizării unui bar (mod de organizare pe tipuri de băuturi; mod de preparare și de promovare).
  3. Managementul și contabilitatea primară într-un restaurant prin conducerea evidenței primare în departamentul de specialitate.

Sunt disponibile 6 poziții de internship !!!

La sfârșitul internshipului vei primi o scrisoare de recomandare. Dacă ai dovedit că ești serios poți primi oferta de a rămâne angajat în echipa Colin’s Gastro Pub Cluj-Napoca.
Studenții dornici să se înscrie pentru programul de internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected] salvate sub forma Nume_Prenume_Colins.
Perioada de derulare a internshipului Noiembrie 2016 – Februarie 2017. Pe baza acestui program de internship vei fi evaluat în cadrul practicii obligatorii existente în planul de învățământ.

Succes!

Termen limită: 15/11/2016.

Postat în data: 26/10/2016.