Practica/internship turism/agroturism

Programe de practică Hamton bu Hilton Cluj Napoca

Hamton bu Hilton Cluj Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2 și 3) 6 poziții pentru efectuarea programului de practică (240 de ore). Programul se va desfășura cu preponderență pe parcursul sfârșitului de săptămână (weekend).
În cadrul programelor de practică studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente conform programei de practică (Food and Beverage, Front Office, Bar și Restaurant, Housekeeping departments, Departamentul financiar 1 pozitie).
Studenții interesați să se înscrie pentru acest program de practică sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected]. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Hamton_Hotel.
Perioada de desfășurare: iulie – octombrie 2019.

Termen limită: 26/06/2019.

Postat: 06/06/2019


Programe de practică și internship DoubleTree by Hilton City Plaza Cluj-Napoca

DoubleTree by Hilton Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2, 3 și 4) și master (Economie Agroalimentară sau Agribusiness) programe de practică (90 de ore) și internship (160 de ore).
În cadrul programelor de practică/internship studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente respectiv:
–  programul de practică (90 de ore): 30 ore housekeeping; 30 ore food and beverage; 30 ore front-office.
– programul de internship (160 de ore): 90 ore programul de practică la care se adaugă 70 ore în funcție de preferințele studentului și nevoile angajatorului (front-office; financiar; resurse umane; marketing).
În urma parcurgerii programului de internship de 160 ore, studenții interesați vor primi și o scrisoare de recomandare din partea hotelului, care este recunoscută la nivel mondial în cadrul tuturor hotelurilor din lanțul Hilton.
Facilități oferite: mediu de lucru dinamic; o masă caldă; scrisoare de recomandare.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected]. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_DoubleTree.
Perioada de desfășurare: martie 2019 – septembrie 2019
Termen limită: 12/03/2019.

Postat: 07/03/2019


2 Posturi de Barman ospătar și Ospătar mic dejun în cadrul DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza 

Descrierea companiei: Hotelul DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza este localizat în centrul orașului Cluj-Napoca, într-o zonă liniștită. Situat în imediata apropiere a Parcului Central, a Primăriei Cluj-Napoca și a centrului istoric, hotelul oferă acces rapid către cele mai importante obiective turistice din oraș. Hotelul  pune la dispoziția oaspeților 84 de camere și apartamente, 3 săli de evenimente, 2 restaurante, un bar și o zonă de relaxare panoramică cu piscină, saună, fitness și servicii de masaj.
Descrierea jobului: Preluarea şi înregistrarea rezervărilor; Întâmpinarea şi cazarea clienţilor; Gestionarea cazărilor în programul informatic de gestiune hotelieră; Promovarea serviciilor hotelului; Comunicarea cu alte departamente din cadrul hotelului; Soluţionarea solicitărilor clienţilor; Atribuții de facturare, încasare, emitere documente fiscale;
Detalii suplimentare: Barman-ospătar; Ospătar mic dejun
Candidatul ideal: Student (în domeniul turismului); Cunoașterea limbii engleze; Abilități de comunicare; Prezență plăcută, deschidere la nou, motivație;
Beneficii: Mediu de lucru stabil, plăcut, alături de o echipă profesionistă; Training de formare și suport permanent în activitatea desfășurată; Posibilitatea dezvoltării profesionale în domeniul hotelier si in cadrul unui lant hotelier international; Beneficii specifice industriei hoteliere.
Cum aplici: Studenții/absolvenții specializărilor Inginerie și Management în Industria Turismului și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism dornici să aplice pentru această poziție sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected]

Postat: 14/02/2019Agenți turism front office în agenția de turism WENS Travel

Descrierea candidaților ideali interesați de o colaborare pe termen lung:
Absolvenți (inclusive masteranzi), Cunoștinte operare PC: internet și a Microsoft Office (Word, Excel, Outlook); Abilități de vânzari și negociere. Excelente abilități de comunicare. Dorința de a lucra in echipa Disciplinat/ă, amabil/ă, integr/ă, meticulos, persuasiv/ă și perseverent/ă. Pasionat/ă de turism. Orientat către identificarea solutiilor ideale pentru client (abordare logică, analitică). Fire proactiv/ă, sociabil/ă, dornic/ă să lucreze în echipa, orientat/ă spre rezultate. Dornic/ă să se dezvolte într-un mediu deschis și profesional. O persoana căruia îi place să-și depășească limitele și să învețe continuu. Cunoscator a limbii engleze la un nivel cel putin mediu.

Câștiguri salariale nete: 1500-1800 lei/lună.

Cum aplici: Studenții/absolvenții specializărilor Inginerie și Management în Industria Turismului și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism dornici să aplice pentru aceste poziții sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected]. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_agent_turism_Wens.
Termen limită: 14/08/2018.

Postat: 02/08/2018


STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP ALE AGENȚIEI DE TURISM ZTOUR
(IANUARIE 2018 – SEPTEMBRIE 2018)
:

Ing. Noemi LAJOS Alexandra DOLHA Andrea Bianca MUNTEAN
Anul 1, Master Economie Agroalimentară Anul 4, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Anul 4, Inginerie și Management în Industria Turismului
 Andrea GEANĂ Alex Dan MOLDOVAN Iuliana DUMBRAVĂ
Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Anul 2, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism

STUDENȚI SELECTAȚI ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE INTERNSHIP DOUBLE TREE BY HILTON CLUJ NAPOCA
(DECEMBRIE 2017 – SEPTEMBRIE 2018)
:

Miruna Luana SOPORAN Răzvan-Iosif TIŞEA Alexandra Renata ŞIMON
Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 1, Inginerie și Management în Industria Turismului
Internship (160 de ore) Internship (160 de ore) Internship (160 de ore)
 Réka KÁDÁR Iulia Maria ZAHARIE Ion SECRIERU
 Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 2, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 3, Inginerie și Management în Industria Turismului
 Internship (160 de ore) Internship (160 de ore) Internship (160 de ore)
Codrin LUCHIAN Larisa Florina MIHĂILĂ Alexandra Raluca LIULEA
Anul 3, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 3, Inginerie și Management în Industria Turismului Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism
Internship (160 de ore) Internship (160 de ore) Internship (160 de ore)
Ștefan Marian HĂRĂSTĂȘAN Roxana Diana ROBOTIN Andrei Cristian SIRCA
Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism
Internship (160 de ore) Internship (160 de ore) Internship (160 de ore)
Andra Florina PATCO
Anul 3, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism
Internship (160 de ore)

PROGRAME DE PRACTICĂ ȘI INTERNSHIP ÎN CADRUL AGENȚIEI DE TURISM ZTOUR

Agenția de turism ZTour oferă posibilitatea studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul  2, 3 și 4) și master (Economie Agroalimentară sau Agribusiness) programe de practică (60 de ore) și internship (120 de ore).
În cadrul programelor de practică/internship studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente respectiv:
–  programul de practică (60 de ore): cunoșterea și promovarea ofertei turistice a agenției turistice;
– programul de internship (120 de ore): 60 ore programul de practică la care se adaugă 60 ore referitoare la dezvoltarea unor pachete turistice; rezervarea pachetelor turistice.
Facilități oferite: mediu de lucru dinamic; scrisoare de recomandare; posibilitatea de angajare la finalizarea stagiului.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected]. Acestea for fi arhivate și vor fi denumite astfel: Nume_Prenume_Ztour. După desfășurarea procesului de selecție studenții vor alege locul de desfășurare al practicii în cele patru locații ale angajatorului (Platinia; Iulius Mall etc).
Perioada de desfășurare: noiembrie 2017 – martie 2018.
Termen limită: 29/11/2017.

Postat: 16/11/2017