Programe de practică/internship


PROFI START – PROGRAME DE INTERNSHIP  ȘI PROGRAME DE PRACTICĂ PENTRU O CARIERĂ DE SUCCES

Studenții programelor de master Agribusiness (limba engleză) și Economie Agroalimentară (limba română), precum și Inginerie Economică în Agricultură și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism au posibilitatea de a beneficia de internship plătit/practică pe baza unui parteneriat dezvoltat împreună cu Profi România, unul dintre cel mai mare lanțuri de supermarket-uri din România.

Detalii program:
Internship plătit middle management:
2 poziții (magazine/centre logistice Cluj-Napoca).
Au prioritate studenții masteranzi și studenții din anii terminali;

Practică neplătită:
30 de poziții în diverse posturi de execuție/middle management;
Mod de desfășurare
:
Internship plătit: 
0-6 luni rotație departamente în vederea familiarizării cu mediul de lucru (regim part-time); 6 luni – evaluare intermediară; 6-12 luni dezvoltare în cadrul departamentului ales (regim part-time); 12 luni evaluare intermediară; 12 -18 luni dezvoltare pe poziția de middle manager sau specialist (regim full-time);
Practică:
90/120 de ore pe parcursul programului de master flexibil în funcție de programul didactic;
Interesat??? Vrei să participi??
Pasul 1. Înscrie-te pentru a deveni student în cadrul programelor de master Agribusiness și Economie Agroalimentară (Sesiunea iunie 2017). DETALII AICI
Pasul 2. Aplică pentru programul dorit.
Documente necesare:
1. Curriculum Vitae (format EuroPass); 2. Copie după adeverința de absolvire facultate (nota minimă 8); 3. Eseu cu tema “Obiectiv: cariera” (maxim 2 pagini în care se specifică poziția pentru care se aplică ); 4. Recomandare de la 2 profesori la ale căror cursuri ai participat;

Termene limită:
30 Noiembrie 2016 trimiterea documente necesare în vederea participării la program. Documentele vor fi arhivate în programul WinRar sub forma nume_profi_internship sau nume_profi_practică și vor fi trimise pe adresa [email protected];

Succes!

Postat în data: 17/11/2016.


Program de Internship cu posibilitate de angajare: “Not only food but… business

Programul de internship este dedicat studenților de la nivel de licență (IMAPA și IMIT anul 2 si 3) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în cadrul Colin’s Gastro Pub Cluj-Napoca.

Programul de internship se va derula pe o perioadă de 120 de ore (minim 2 zile pe saptămână a câte 4 ore pe zi în funcție de programul didactic al studentului. Studenții selectați vor avea posibilitatea să:

  1. Descopere modul de preparare al mâncării în bucătărie (de la materia primă până la servirea preparatului) sub coordonarea Șef bucătar Giuseppe Mansi (Italia).
  2. Să-și însușească cunoștințele necesare organizării unui bar (mod de organizare pe tipuri de băuturi; mod de preparare și de promovare).
  3. Managementul și contabilitatea primară într-un restaurant prin conducerea evidenței primare în departamentul de specialitate.

Sunt disponibile 6 poziții de internship !!!

La sfârșitul internshipului vei primi o scrisoare de recomandare. Dacă ai dovedit că ești serios poți primi oferta de a rămâne angajat în echipa Colin’s Gastro Pub Cluj-Napoca.
Studenții dornici să se înscrie pentru programul de internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected] salvate sub forma Nume_Prenume_Colins.
Perioada de derulare a internshipului Noiembrie 2016 – Februarie 2017. Pe baza acestui program de internship vei fi evaluat în cadrul practicii obligatorii existente în planul de învățământ.

Succes!

Termen limită: 15/11/2016.

Postat în data: 26/10/2016.


Program de Internship: “Allianz-Țiriac Asigurări – Home for  those who dare

Programul de internship este dedicat masteranzilor (anul 1 și 2 Agribusiness și Economie Agroalimentară)  și studenților de la nivel de licență (IEA; IMAPA și IMIT anul 4) care vor să beneficieze de o experiență profesională deosebită în unul din departamentele Allianz Țiriac, Agenția Cluj-Napoca.

Sunt disponibile 5 posturi de internship care își așteaptă candidații!!!

De ce să participi în programul de internship Allianz-Ţiriac Asigurări:

  • să descoperi cât mai multe despre brandul şi valorile Allianz-Ţiriac Asigurări;
  • să-ţi exersezi abilităţile practice în departamentul unde vrei sa îţi începi cariera;
  • să înveţi direct de la profesionişti cum să interacţionezi cu clienţii;
  • să primeşti feedback de la echipa cu care lucrezi şi sfaturi folositoare pentru dezvoltarea profesională;

Pe lângă componenta practică a programului, vei participa şi la cursuri şi workshopuri pentru dezvoltarea ta profesională!

Vino să  îţi testezi abilităţile de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi apoi decizi dacă o carieră în vânzări este potrivită pentru tine.

Program part-time studenţi:  2-3 ore/zi

Durată program: minin 3 săptămâni şi maxim 3 luni.

La sfârșitul internshipului poți primi oferte de a rămâne ca și angajat în echipa Allianz-Ţiriac Asigurări, Agenția Cluj-Napoca.

Studenții dornici să se înscrie pentru programul de internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected] salvate sub forma Nume_Prenume_Allianz.

Succes!

Termen limită: extins până la data de 27/07/2016.

Postat în data: 18/07/2016.


Programe de practică și internship Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Hampton by Hilton Cluj-Napoca oferă studenților specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului (anul 1, 2 și 3) programe de practică (90 și 120 de ore) și intership (240 de ore).

În cadrul programelor de practică/intership studenții vor avea posibilitatea să-și desfășoare activitatea în cadrul mai multor departamente conform programei de practică și a acordurilor semnate cu USAMV Cluj-Napoca (Food and Beverage, Front Office și Housekeeping departments).

În urma parcurgerii programului de intership de 240 de ore, studenții interesați vor primi și o recomandare din partea hotelului, care este recunoscută la nivel mondial în cadrul tuturor hotelurilor din lanțul Hilton.

Cei dornici să se înscrie pentru programul de practică/internship sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție și un CV format Europass la adresa: [email protected].

Termen limită: 29/04/2016.