Anunțuri

Bosch Group

Working Student Finance and Controlling Department, CljP

Parc Industrial Tetarom III, Strada Robert Bosch, nr1, Cluj, Jucu, Romania

Welcome to a place where your ideas lead to something big. Welcome to Bosch. The Bosch Automotive Electronics division started end of 2013 in Jucu, Cluj county, a new production site using cutting edge technology. The new plant produces electronic components and control units for the European automotive industry. These components are used, for instance, in driver assistance and safety systems as well as for energy management. In addition, Cluj Plant is producing modern products of the sector “Advanced Consumer” such as – eBike Powertrain Controls – or – Solar Inverter Units. In 2016, Bosch plant in Jucu manufactured more than 27 million high-quality automotive parts for more than 25 international customers. Make it happen.
Job Description

Your contribution to something big:

 • Opportunity to join the team of various projects in different departments;
 • Opportunity to learn to work in a multicultural envi-ronment, in various systems, applications and data-bases;
 • Various administrative tasks, data input tasks, data-bases input and up-dates, depending on the department you would be interested in;
 • Support for analysis of operations, profitability, competitive performance, performing cost analysis (cost variances actual versus standard versus prognosis), target costing, analysis of financial impact;
 • Support for month end closing activities in controlling department;
 • Creation of different reports for analysis and calculation of specific KPI’s;
 • Preparing presentations and reports for meetings;

What distinguishes you:

 • Availability for Working Student @ Bosch Program all year round;
 • Willingness for support and administration of the fac-tory ramp-up;
 • Undergraduate Student / Master program student;
 • Good communication and English skills;
 • Very good knowledge of MS Office (particularly in Excel);
 • Pro-active working style, quick understanding; willing to understand and a highly competitive market;
 • Attention to detail and accuracy;
 • Team player and customer-focused;

Additional Information

Working Student @ Bosch Program:

 • Fixed term period work contract for 3 months, with possibilities of extension;
 • Flexible schedule between 30 to 40 hours / week (up to 5 times per week, 6-8 hours / day);
 • Transportation and meal tickets – included in the package;

Applay here


PREZENTARE POSIBILITĂȚI DE PRACTICĂ/INTERNSHIP DOUBLETREE BY HILTON CLUJ-CITY PLAZA

Marți, 10.12.2019începând cu ora 14:00, Amfiteatrul Roșu, Clădirea Bibliotecii are loc prezentarea unor posibilități de proctică/intership pentru studenții specializărilor la nivel licență IMIT, IMAPA și master (Agribusiness și Dezvoltare Rurala).
Invitat: Simona Ilyes HR Manager; DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza
 
Postat 05/12/2019

MANAGEMENT OF CULTURAL LANSCAPES THROUGHT ECOMUSEUMS AND LANDSCAPE OBERVATORIES

Imagini pentru SZEMETHY László

Participă marți 29/10/2019 începând cu ora 14 în Amfiteatrul Roșu din cadrul clădirii bibliotecii la prezentarea realizată de Dr. László SZEMETHY, Head of Institute for Regional Development, University of Pécs.
Postat 26/10/2019

STUDENT?? PARTICIPĂ LA PRIMUL CONCURS EUROPEAN DIGITAL DE MANAGEMENT AL FERMEI

Condițiile de însciere și de participare pot fi consultate aici.
Premii de 3000 de euro!!!
Termen limită 06/10/2019.
Studenții interesați, indiferent de specializare, organizați în grupe de maxim 3 persoane vor trimite un email pe adresa econ@usamvcluj.ro în care vor specifica echipa și un număr de telefon de contact.

Succes!

Postat 02/10/2019


Imagini pentru saison france roumanieLa Politique Agricole Commune (PAC) – les positions de la France et de la Roumanie dans les négociations (2020 – 2027) / Politica Agricolă Comună (PAC) – poziția Franței și a României în cadrul noilor negocieri (2020 – 2027)

Chercheur ou professeur? Étudiant ou lycéen? Agriculteur ou entrepreneur dans la zone rurale?

Nous vous invitons le 7 Mai 2019 dans l’Amphiteatre Rouge de la Biblioteque de l’Université de Sciences Agricoles et de Médicine Vétérinaire de Cluj-Napoca (14pm – 16pm) pour une présentation sur la Politique Agricole Commune (PAC) qui sera réalisée (en roumain) par Marie-Luce GHIB, Conseillère agricole à l’Ambassade de France en Roumanie.
La PAC est en plein négociation, à cette occasion, Mme Ghib rappellera ce qui l’a fondé, ses différentes évolutions et également les enjeux de la réforme actuelle. Ce sera l’occasion de comprendre les positions respectives de la France et de la Roumanie dans ces négociations.

A l’occasion de ce séminaire, une exposition « Saison Roumanie-France » issue d’un concours photo franco-roumain sur la PAC sera inauguré le rez-de-chaussée de la Bibliothèque Universitaire de l’Université de Sciences Agricoles et de Médicine Vétérinaire de Cluj-Napoca (13 pm).

Inscription ici.

Cercetător sau profesor? Student sau elev de liceu? Fermier sau antreprenor în zona rurală?

Vă invităm în data de 7 mai 2019, în Amfiteatrul Roșu din cadrul Bibliotecii Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (14pm – 16pm) pentru o prezentare privind Politica Agricolă Comună (PAC). Prezentarea urmează să fie realizată (în limba română) de Marie-Luce GHIB, Consilier agricol la Ambasada Franței în România.
Politica Agricolă Comună este în prezent în plină negociere la nivel european. Cu această ocazie, d-na GHIB va prezenta succint cum a evoluat această politică, subliniind în egală măsură provocările principale ale reformei actuale. Aceasta va fi o ocazie perfectă de a înțelege pozițiile Franței și ale României în aceste negocieri.

 Cu ocazia acestui seminar va fi inaugurată și o expoziție de fotografie cuprinsă în cadrul programului Sezonul România-Franța. Fotografiile sunt rezultatul unui concurs de fotografie franco-român privind Politica Agricolă Comună. Expoziția va fi deschisă la parterul Bibliotecii Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca începând cu ora 13.

Pentru înscrieri vă rugăm să completați acest formular. Vă așteptăm cu drag !

Postat 22/04/2019


CURS ANIMATOR CENTRE DE VACANȚĂ

Asociația Turistică Ghizii Romîniei (ATGR) organizează cursuri de agent turism ghid, ghid național, ghid montan și animatori centre de vacanță.
Ce presupune cursul de Animatori centre de vacanță? Este vorba de participarea pe o perioada de 5 zile la un training/curs, in perioada 8-12 mai în Gura Humorului unde se va învăța modul de realizare  a activităților de  animație pentru tabere de copii alături de cățărare pe panou, ateliere de noduri, jocuri de teambuilding, jocuri de competitie, ateliere de airsoft, etc.. Cursul este autorizat ANC și are costul de 750 de lei, care include 4 nopti cazare cu pensiune completa in Humor, materiale necesare desfasurarii activitatilor, suport de curs, examinare si elibereare certificat absolvire ANC.
Mai multe detalii puteti gasii aici: https://www.facebook.com/events/269275630663565/

Postat 10/04/2019


Ziua Porților Deschise în industria ospitalității – vizită în cadrul Double Tree By Hilton Cluj -Napoca

 Studenții specializărilor Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism și Inginerie și Management în Industria Turismului sunt invitați să participe la evenimentul Ziua Porților Deschise în Industria Ospitalității organizată de către Federația Industriei Hoteliere din România în carul  DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza (detalii: http://www.fihr.ro/evenimente/open-doors-aprilie-2019/).
Pentru înscrieri șefii de grupă ai specializărilor mai sus amintite (anul 1, 2, 3, și 4) vor completa o listă care va fi trimisă până miercuri 10/04/2019 ora 14 pe adresa de email valentin.mihai@usamvcluj.ro
 
Postat 12/11/2018

 

Prezentare aspecte teoretice și practice referitoare la asigurările de viață și posibilități de practică/internship

Studenții masteranzi (domeniul Agribusiness și Economie Agroalimentară) și de la nivel de licență domeniul de studiu Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală sunt invitați să participe la prezentarea unor aspecte teoretice și practice referitoare la încheierea asigurărilor de viață din cadrul Companiei de Asigurări Alianz Țiriac.

Invitat: Botond BarthaAgency Manager Allianz-Tiriac Asigurări / Agenția Cluj

Evenimentul se va desfășura în data de 20 Martie 2018, ora 13.00 în sala H18 (campus USAMV Cluj-Napoca, Calea Mănăștur 3-5).
Interval orar 13.00 – 14.00

Postat 16/03/2018


Prezentare Programe de practică, interhship și voluntariat în cadrul Hamton by Hilton Cluj-Napoca în anul universitar 2017/2018.

Studenții specializărilor Inginerie și Management în Industria Turismului și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism (anul 2 , 3 și 4) sunt invitați să participe la prezentarea programelor de practică, internship și voluntariat dezvoltate împreună cu Hilton Cluj-Napoca

Invitați în cadrul evenimentului:

Zsolt TORJAI
General Manager, Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Carmen BUDUSAN
Guest Service Manager, Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Studenți din anul 2 și 3 participanți în cadrul programelor în anii anteriori.

Evenimentul se va desfășura în data de 13 Martie 2018, ora 13.00 în Sala H18 (campus USAMV Cluj-Napoca, Calea Mănăștur 3-5).
Interval orar 13.00 – 14.00

Postat 06/03/2018