Ing. Roxana Diana ROBOTIN

Ing. Roxana Diana ROBOTIN

Inginerie în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2015 - 2019 Master Management în Dezvoltare Rurală și Agroturism, promoția 2019 – 2021
Liceul de proveniență: Liceul  "ALEXANDRU BORZA", Cluj-Napoca
De ce această specializare? Fiind absolventă a unui liceu cu profil economic, îmi doream să îndrept formarea mea profesională tot în această direcție. Mai mult decât atât, activitățile specifice din cadrul acestei linii de învățământ pun accent pe industria ospitalității, un domeniu de viitor care oferă și va oferi în continuare oportunități considerabile. Așadar, prin alegerea făcută atunci, povestea mea în cadrul Departamentului de Științe Economice începea să prindă contur.
Am întâlnit profesori frumoși de la care am acumulat informații pe care, cu siguranță, nu le-aș fi dobândit în altă parte, am avut acces la toate materialele necesare desfășurării activității, am participat la stagii de practică și internship-uri puse la dispoziție de către departament, am avut parte de suport pe toată durata anilor de studenție, și nu în ultimul rând, activitățile „extra” ce cuprind distracția, nu au întârziat să apară. Am îmbinat teoria cu practica prin participarea la internship-ul din cadrul Restaurantului ROD dar și a Hotelului DoubleTree by Hilton.
Multe ar mai fi de spus, pentru că 4 ani petrecuți aici nu se pot descrie în câteva rânduri, însă azi o să mă rezum la atât și o să spun doar că recomand cu drag și cu încredere Departamentul de Științe Economice al USAMV Cluj-Napoca, un loc unde se pot forma noi începuturi!
Departamentul de Științe Economice
2020-07-13T13:16:18+02:00
Inginerie în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2015 - 2019 Master Management în Dezvoltare Rurală și Agroturism, promoția 2019 – 2021 Liceul de proveniență: Liceul  "ALEXANDRU BORZA", Cluj-Napoca De ce această specializare? Fiind absolventă a unui liceu cu profil economic, îmi doream să îndrept formarea mea profesională tot în această direcție. Mai mult decât atât, activitățile specifice din cadrul acestei linii de învățământ pun accent pe industria ospitalității, un domeniu de viitor care oferă și va oferi în continuare oportunități considerabile. Așadar, prin alegerea făcută atunci, povestea mea în cadrul Departamentului de Științe Economice începea să prindă contur. Am întâlnit profesori frumoși de la care am acumulat informații pe care, cu siguranță, nu le-aș fi dobândit în altă parte, am avut acces la toate materialele necesare desfășurării activității, am participat la stagii de practică și internship-uri puse la dispoziție de către departament, am avut parte de suport pe toată durata anilor de studenție, și nu în ultimul rând, activitățile „extra” ce cuprind distracția, nu au întârziat să apară. Am îmbinat teoria cu practica prin participarea la internship-ul din cadrul Restaurantului ROD dar și a Hotelului DoubleTree by Hilton. Multe ar mai fi de spus, pentru că 4 ani petrecuți aici nu se pot descrie în câteva rânduri, însă azi o să mă rezum la atât și o să spun doar că recomand cu drag și cu încredere Departamentul de Științe Economice al USAMV Cluj-Napoca, un loc unde se pot forma noi începuturi!