Ing. MSc. Mihai VINCZE

Ing. MSc. Mihai VINCZE

Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2005 – 2009 Master Economie Agroalimentară, promoția 2009 – 2011 Manager, SC Rapid Catering SRL, înființată în martie 2008, sediul în Cluj-Napoca www.rapidcatering.ro Facebook
USAMV Cluj-Napoca reprezintă pentru mine rădăcina și motorul afacerii mele. Aici am învățat pașii pe care mai târziu i-am aplicat pentru a porni și dezvolta o societate comercială în domeniul catering-ului. De 8 ani pe piaţă, SC Rapid Catering SRL este viziunea mea îndeplinită încă din timpul studenției. Facultatea, și mai apoi masterul, m-au format în domeniul managementului și a alimentației publice, iar business-ul meu reprezintă rezultatul a ceea ce USAMV Cluj-Napoca prin specializarea Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism a dorit să-mi insufle.
Departamentul de Științe Economice
2016-02-01T15:05:12+02:00
Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, promoția 2005 – 2009 Master Economie Agroalimentară, promoția 2009 – 2011 Manager, SC Rapid Catering SRL, înființată în martie 2008, sediul în Cluj-Napoca www.rapidcatering.ro Facebook USAMV Cluj-Napoca reprezintă pentru mine rădăcina și motorul afacerii mele. Aici am învățat pașii pe care mai târziu i-am aplicat pentru a porni și dezvolta o societate comercială în domeniul catering-ului. De 8 ani pe piaţă, SC Rapid Catering SRL este viziunea mea îndeplinită încă din timpul studenției. Facultatea, și mai apoi masterul, m-au format în domeniul managementului și a alimentației publice, iar business-ul meu reprezintă rezultatul a ceea ce USAMV Cluj-Napoca prin specializarea Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism a dorit să-mi insufle.