Ing. Cosmin VACARIU

Ing. Cosmin VACARIU

Inginerie și Management în Industria Turismului, promoția 2011 -2015
Fondator și administrator al Pizzeriei di’Salvo (SC COSAMIRA SERV SRL) https://www.foodpanda.ro/restaurant/v2st/pizzeria-di-salvo www.facebook.com/pizzeriadisalvo/ Cofondator al CosamiraGroup (SC COSAMIRA-GROUP SRL)
Decizia de a urma specializarea Inginerie și Management în Industria Turismului după finalizarea studiilor liceale a fost una foarte inspirată întrucât am avut ocazia de a studia materii care astăzi îmi sunt foarte folositoare în activitatea de antreprenoriat dezvoltată în industria serviciilor. Chiar dacă sunt la o vârstă fragedă, am decis să demarez din fonduri proprii chiar în inima Clujului, încă din timpul anului III de facultate, primul meu proiect investițional în domeniul alimentației publice care funcționează cu succes și astăzi. Mărturisesc cu mândrie că am avut parte de un colectiv de profesori foarte bine pregătit, cu vaste cunoștințe teoretice dar și experiențe practice de la care am avut foarte mult de învățat atât pe plan personal cât și profesional. Aceste argumente sper să inspire cât mai mulți absolvenți de liceu pentru că sunt ferm convins că doar printr-o pregătire temeinică și prin implicare, generația noastră poate schimba ceva în societatea în care trăim.
Departamentul de Științe Economice
2016-02-21T11:18:55+02:00
Inginerie și Management în Industria Turismului, promoția 2011 -2015 Fondator și administrator al Pizzeriei di’Salvo (SC COSAMIRA SERV SRL) https://www.foodpanda.ro/restaurant/v2st/pizzeria-di-salvo www.facebook.com/pizzeriadisalvo/ Cofondator al CosamiraGroup (SC COSAMIRA-GROUP SRL) Decizia de a urma specializarea Inginerie și Management în Industria Turismului după finalizarea studiilor liceale a fost una foarte inspirată întrucât am avut ocazia de a studia materii care astăzi îmi sunt foarte folositoare în activitatea de antreprenoriat dezvoltată în industria serviciilor. Chiar dacă sunt la o vârstă fragedă, am decis să demarez din fonduri proprii chiar în inima Clujului, încă din timpul anului III de facultate, primul meu proiect investițional în domeniul alimentației publice care funcționează cu succes și astăzi. Mărturisesc cu mândrie că am avut parte de un colectiv de profesori foarte bine pregătit, cu vaste cunoștințe teoretice dar și experiențe practice de la care am avut foarte mult de învățat atât pe plan personal cât și profesional. Aceste argumente sper să inspire cât mai mulți absolvenți de liceu pentru că sunt ferm convins că doar printr-o pregătire temeinică și prin implicare, generația noastră poate schimba ceva în societatea în care trăim.