Student Florin BURZO, anul 4

Student Florin BURZO, anul 4

Membru Consiliul Director al Cooperativei Agricole Țibleș-Someș-Meleș; Proprietar fermă mixtă în Județul Bistrița Năsăud Absolvent Ingineria și Managementul Afacerilor Agricole (promoția 2012-2016)
Colegiul Național “Petru Rareș” Beclean, Bistrita-Nasaud
După finalizarea studiilor pot să spun că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Am avut plăcerea ca pe parcursul celor patru ani de facultate să întâlnesc profesori minunați, la care mergi cu drag la ore. Am beneficiat de o diversitate de discipline economice și tehnice îmbinate aproape perfect, stagii de practică la ferme specializate din Germania, internshipuri și practică la unii dintre cei mai importanți angajatori din Transilvania, excursii de studiu și multe alte activități care au contribuit la formarea mea ca viitor inginer.
 
Departamentul de Științe Economice
2016-02-21T11:35:43+02:00
Membru Consiliul Director al Cooperativei Agricole Țibleș-Someș-Meleș; Proprietar fermă mixtă în Județul Bistrița Năsăud Absolvent Ingineria și Managementul Afacerilor Agricole (promoția 2012-2016) Colegiul Național “Petru Rareș” Beclean, Bistrita-Nasaud După finalizarea studiilor pot să spun că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Am avut plăcerea ca pe parcursul celor patru ani de facultate să întâlnesc profesori minunați, la care mergi cu drag la ore. Am beneficiat de o diversitate de discipline economice și tehnice îmbinate aproape perfect, stagii de practică la ferme specializate din Germania, internshipuri și practică la unii dintre cei mai importanți angajatori din Transilvania, excursii de studiu și multe alte activități care au contribuit la formarea mea ca viitor inginer.